Fotoreis Frankrijk groot succes

Deze maand vertrok ik met 12 amateur fotografen naar Frankrijk om 5 dagen te fotograferen. De deelnemers waren van verschillend niveau. Een echtpaar dat net een systeem compact camera had aangeschaft en twee deelnemers die al voor de 4e en respectievelijk 5e keer mee gingen.

Na het kennismakingsdiner ontvingen de deelnemers 30 opdrachten waar ze een keuze uit konden maken. aan deze 6 opdrachten werd door de deelnemers gedurende 5 dagen gewerkt. Uiteraard met mijn ondersteuning. Telkens leuk om te zien met wat voor passie de deelnemers aan de slag gaan en wat er met een groep gebeurd in zo’n korte tijd. Fotografie is de bindende factor en dat zie ik terug in de onderlinge contacten en uiteindelijk in de resultaten die op de laatste avond werden gepresenteerd en besproken.

Deze reis krijgt in 2017 een vervolg en week 35 is vastgelegd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s